Meekijken en terugkijken Meekijken en terugkijken

De actuele diensten in de Develhof kunnen live meegekeken worden, maar ze worden ook opgenomen en zijn in beide gevallen via kerkdienstgemist via internet te bekijken.

Hoe kunt u de uitzendingen gemakkelijk bereiken?
Klik op het logo kerkdienstgemist.nl bovenaan deze pagina. U wordt dan doorgeschakeld naar de website www.kerkdienst gemist.nl
Tip: u kunt dit ook op een Smart TV doen als deze een webbrowser heeft.


Actuele kerkdienst meekijken (live)

U kunt nu, als er op dat moment een uitzending is, in de cirkel met het driehoekje klikken  in het midden van het afspeelvenster en dan direct meekijken/luisteren met de dienst.
U kunt het beeld schermvullend vergroten.

Terugkijken
Wilt u een eerder opgenomen dienst bekijken en beluisteren dan gaat u naar beneden op het scherm in kerkuitzendinggemist.nl naar de kolom met opnames. Klik op de opname van uw keuze en in het beeldscherm komt de gewenste uitzending. U klikt dan in de cirkel met het driehoekje  in het midden van het afspeelvenster om de opname af te spelen.
Opmerking: De diensten zijn tot drie maanden na de dienst te bekijken.

Beeld vergroten of verkleinen
Standaard speelt het beeld in een klein afspeelvenster. Door tijdens het afspelen op het icoon  (rechtsonderin het afspeelvenster) te klikken wordt het beeld schermvullend getoond.
Wilt u weer terug naar het kleine formaat dan klikt u op icoon  (rechts onderaan het scherm) of door de ESC toets op het toetsenbord in te klikken.

Downloaden/bewaren voor later
De diensten zijn tot drie maanden na de dienst te bekijken. U kunt er ook voor kiezen om de opname te downloaden, zodat u ze ook daarna nog via uw computer kunt bekijken. Klik daarvoor op het tekstregeltje “download' rechtsonder het filmpje in het kleine afspeelvenster. U kunt dan aangeven waar u het filmpje wilt opslaan.

Hulp
Mocht het onverhoopt toch niet lukken neemt u dan gerust contact op met
Ad Oostdijk, via e-mail : marryenad@hotmail.com of telefonisch : 078 -6100674

App op tablet of mobiel
U kunt ook een app downloaden voor uw tablet of mobiel zodat u daar de kerkdienst op kan mee/terugkijken.
Via een van de onderstaande knoppen kan de benodigde app worden gedownload.

     
terug