woensdag 6 december 2017

Inleveren voor de kerstpakketten

Datum: 
 woensdag 6 december 2017
Tijdstip: 
 9:30  - 11:00
Locatie: 
 Develhof

KERSTPAKKETTENACTIE
Diverse kerken in Zwijndrecht, waaronder de Develhof, organiseren ook dit jaar weer de kerstpakkettenactie voor de in Zwijndrecht verblijvende vluchtelingen. Vluchtelingenwerk Nederland heeft de adressen en de gezinssamenstelling van deze vluchtelingen beschikbaar gesteld aan de diakenen van de Bethelkerk. Daarom is het wel zo attent en aardig, als er kinderen op zo’n adres woonachtig zijn, om iets speciaals voor die kinderen bij te voegen. Indien u het leuk vindt om speciaal voor die kinderen wat extra’s te doen, wilt u dan in een afzonderlijk tasje (dus niet in de doos bijsluiten) wat kinderspeelgoed, snoepgoed of iets anders dat kinderen leuk en lekker vinden, bijvoegen? Op die manier is het mogelijk om tijdens het bezorgen op adressen, waar kinderen woonachtig zijn, iets extra’s voor die kinderen bij te sluiten. Helpt u mee om tijdens de donkere dagen rond het Kerstfeest deze mensen wat liefde en licht te bezorgen?
U kunt op onderstaande manier meehelpen:
Neem op zondag 3 december na de dienst een lege doos mee naar huis. Vul deze doos met levensmiddelen en wat leuke extra’s (s.v.p. geen alcohol en varkensvlees). Wanneer u het leuk vindt om speciaal voor kinderen wat extra’s te doen, wilt u dan in een afzonderlijk tasje wat spulletjes bijvoegen. U kunt de gevulde doos in de Develhof afgeven op:
- woensdagmorgen 6 december tussen 9.30 en 11.00 uur,
- donderdagmorgen 7 december tussen 8.00 en 11.00 uur,
- en uiterlijk zondagmorgen 10 december vóór (of direct na) de kerkdienst. U kunt ook op 6, 7 en 8 december het kerstpakket afgeven op het adres van ondergetekende, Haydnstraat 20. Wel graag even een telefoontje vooraf (tel. 610 18 12).
Evenals voorgaande jaren berust het bezorgen van de kerstpakketten bij de diakenen van de Bethelkerk. Vanaf dinsdag 12 december bezorgen zij de kerstpakketten bij de vluchtelingen. Heeft u nog vragen, neem dan contact op met uw diaconie.

Namens uw diaconie, A.J. den Hoed

terug