Develdiner Develdiner


Vrijdag 6 oktober is er weer een develdiner. U bent van harte uitgenodigd. Uiteraard is iedereen, jong of oud van harte welkom. Wel graag even opgeven, dit is handig voor de inkoop. De kosten bedragen € 10,- per persoon. Vanaf 17.30 uur bent u welkom voor een drankje en zo rond 18.00 uur gaan we aan tafel. Graag tot ziens op vrijdag 6 oktober. 

Annelies Bakker 

annelies.j.bakker@gmail.com   of  tel. 06 4119 08 11 

 
Vorming & Toerusting 2023/2024 Vorming & Toerusting 2023/2024
In de hal van de kerk vindt u de nieuwe boekjes van Vorming & Toerusting. We hebben geprobeerd een afwisselend programma samen te stellen. Er zijn avonden waarin de predikanten met u in gesprek gaan over het werk van de Geest. De filmserie ‘The chosen’ zal bekeken en besproken worden, er zijn avonden met muziek en zang, er is een lezing rondom ‘bijbel en klimaat’ en over Maria Magdalena in de kunst. We hopen vier avonden met een groepje mensen in gesprek te gaan over Etty Hillesum. Ook is er de mogelijkheid, als u daar behoefte aan heeft, om deel te nemen aan een rouw- en verliesgroep. Er zijn ook activiteiten die in de middag zijn, dit met name voor de ouderen.

De avonden worden in verschillende kerkgebouwen gehouden, een goede gelegenheid om ook eens over de drempel van een andere kerk te stappen en mensen uit andere kerken te ontmoeten.

Kijkt u eens in de boekjes voor verdere mogelijkheden en data. Zie ook de website van Vorming & Toerusting voor het programma.

Mist u een bepaald onderwerp, of heeft u juist heel andere ideeën voor gezamenlijke activiteiten, laat het ons weten. We zien u graag op een of meerdere avonden.

Met vriendelijke groet,
Cora Berghout
(coraberghout@hotmail.com)
 

 
'Open Burcht' 'Open Burcht'

Iedere woensdagmorgen bent u allemaal weer van harte welkom in de Develhof voor een gezellig samenzijn met een kopje koffie en/of thee en een praatje. We beginnen  om 10 uur en eindigen om 12 uur. Tot ziens. 

Willemien Branger 

 
Activiteitenruimte Activiteitenruimte
Als u voor een van de activiteiten een ruimte nodig hebt, dan vragen we u om dit door te geven aan onze koster André Bakker awbakker1954@gmail.com De koster heeft overzicht over de gebruikte ruimten. Zo voorkomen we met elkaar teleurstellingen.

Met vriendelijke groet,
Rembert Slotema, scriba

 
High-Tea in de Develhof High-Tea in de Develhof


3 maal per jaar organiseren we voor gemeenteleden die de leeftijd van 75 jaar of ouder hebben bereikt een High - Tea.

Deze bijeenkomsten zijn ook bedoeld om elkaar op een ongedwongen manier te ontmoeten, en gezellig met elkaar van gedachten te wisselen.

Onder het genot van een kopje koffie of thee, warme en koude hapjes is het een fijn samen zijn.

Alle jarigen ontvangen persoonlijk een uitnodiging per email of via de post.

 
Breiclub Breiclub
Wij gaan breien voor minima en vluchtelingen. Wij zijn op zoek naar breisters of haaksters die op dinsdagmorgen om 9.30 – 11.00 uur mee willen doen in ‘t Klankbord aan de Klarinetsingel 3. Ook zijn wij op zoek naar wol en katoen, speciaal sokkenwol. Wij hopen u te mogen begroeten.

Willy Bakker-van Twist, tel. 06 16 55 99 12

 
Wandelclub Develhof Wandelclub Develhof

Wij lopen nu al 4 jaar. Een groot succes. Mensen van alle kerken uit Zwijndrecht lopen regelmatig mee. We lopen een uur, ongeveer 5 kilometer. Regent het, dan gaat het wandelen niet door. Aanmelden hoeft niet. Start elke woensdag om 19.00 uur vanaf de Develhof.

Willy Bakker-van Twist