dinsdag 13 oktober 2020

V&T - De strijktafel

Datum: 
 dinsdag 13 oktober 2020
Tijdstip: 
 10:00
Locatie: 
 Develhof

Spreker:ds Matser

In de kerk kunnen wij voldoende afstand houden om veilig met elkaar in gesprek te gaan.

Voor wie er nog niet mee bekend is, onder de naam ‘De Strijktafel’ komen wij op dinsdagmorgen bij elkaar om samen te praten over wat er op dat moment speelt. Dat kan een onderwerp zijn uit de actualiteit of iets wat één van de deelnemers heeft meegemaakt, een positieve of negatieve ervaring.

De eerste bijeenkomst wil ik de deelnemers laten vertellen wat voor een impact het coronavirus heeft op ieders leven. Kan er soms ook nog iets moois uit voortkomen?

U bent van harte welkom om (weer) deel te nemen aan deze gesprekken en neem gerust bekenden mee. En… tijdens de koffiepauze (ca. 10.30 uur) wordt er altijd iets lekkers geserveerd. Wij verwelkomen u graag. Wij beginnen om 10.00 uur en vanaf 09.30 uur is de kerk open.
 

Corona

In verband met de door de overheid getroffen maatregelen betreffende het besmettingsgevaar en de afstand van 1,5 m. zal een beperkt aantal mensen de activiteiten kunnen bijwonen. Mogelijk zullen er ook activiteiten niet doorgaan. Kijkt u vooraf op de website van Vorming & Toerusting en indien nodig geef u van tevoren op.

 

 

terug