zaterdag 15 april 2023

Concert - Con Amore

Datum: 
 zaterdag 15 april 2023
Tijdstip: 
 16:00 (15:30 inloop)
Locatie: 
 Develhof
Prijs: 
  € 10,-

Op zaterdag 15 april 2023 om 16.00 uur zal COV Con Amore in de Develhof in Zwijndrecht haar slotconcert ten gehore brengen. Con Amore, dat 43 jaar lang zowel qua koorzang als op het sociale vlak ijzersterk was, gaat na bovengenoemde datum genieten van een welverdiend pensioen. Dat doen wij niet zonder op een waardige manier afscheid te nemen van onze trouwe concertbezoekers. Behalve die laatsten is iedereen van harte uitgenodigd om erbij te zijn. Wij willen nog één keer schitteren voordat wij de koormappen definitief dicht slaan.

Het hoogtepunt van dit feestelijke concert is de Krönungsmesse van Mozart. Er staat nog meer Mozart op het programma en ook het Gloria van Vivaldi. De koorzang zal feestelijk worden omlijst door een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld  orkest en door een viertal zeer getalenteerde zangsolisten. De muzikale leiding berust bij onze dirigente Oksana Kryuchkova. Lees hieronder één van de 7 redenen waarom u/jij dit concert zeker niet wilt missen!

Zaterdag 15 april 2023, 16.00 uur in de Develhof, Laan van Nederhoven 21. Kerk open om 15.30 uur. Toegang € 10,00 p.p. 

Wij zijn blij en vereerd met de muzikale inbreng van alle musici die aan ons slotconcert meewerken. We lichten er één uit: de Nederlands/Turkse violist Kaya Gür is een inmiddels professioneel jong talent. Hij is bekend van televisie-optredens en als winnaar van diverse nationale en internationale concoursen. Kaya zal tijdens bovengenoemd concert concertmeester zijn. Behalve dat gaat hij het Zwijndrechtse publiek trakteren op twee schitterende viool-solostukken. Mis het niet! Benieuwd geworden? Wilt u/wil jij ook de andere 6 redenen weten waarom u/jij dit concert niet wil missen? Volg ons dan op Facebook: COV Con Amore. Kaarten verkrijgbaar in de kerk of bij de leden. 

Cees de Baat, voorzitter en Francine Hoogerheijde, secretaris    

terug