Rond de Erediensten Rond de Erediensten


Op advies van het RIVM en de Protestantse Kerk van Nederland worden de kerkdiensten voorlopig tot en met maandag 1 juni afgelast. Dit betekent dat we ook op Palmpasen niet mogen samenkomen. Juist als iets wegvalt, zoals nu de wekelijkse erediensten, worden wij ons meer dan ooit bewust hoe waardevol deze samenkomsten zijn. Om samen de lofzang gaande te houden en bemoedigd te worden door Gods Woord en zijn Geest.

Vervangend Meditatie en gebed

Ook wij als Develhof hebben besloten op zondagmorgen uit te gaan zenden. Zolang er geen kerkdiensten mogen worden gehouden, zal ik elke zondag-ochtend om 9:30 een meditatie verzorgen met gebed en muziek. Dit zal rechtstreeks worden uitgezonden via de website ‘kerkdienstgemist.nl’. Daarna kunt dit via onze website op elk willekeurig moment terug kijken en -luisteren, zie het kopje 'Eerdere meditaties terugkijken ' onderaan dit bericht.
 

De meditatie van 5 April kan op deze datum vanaf
9:30 direct worden geopend door hier te klikken

 Het kan door een te grote belangstelling gebeuren dat de site Kerkdienstgemist.nl het even niet aan kan. U krijgt dan geen beeld en/of geluid. Probeer het dan later nog eens of kijk de dienst terug op een later tijdstip, de dienst wordt wel opgenomen.

Wij hopen als kerkenraad u zodoende te kunnen blijven bemoedigen.
Ik zie nu al uit naar de dag dat wij weer fysiek op zondagmorgen mogen samenkomen, wat een feest zal dat zijn. Tot die tijd moeten we het doen met uitzendingen zoals omschreven


Eerdere meditaties terugkijken

Meditatie 29 maart 2020
Meditatie 22 maart 2020
 

 Voor informatie hoe het mee- of terugkijken werkt kijk dan op de pagina Kerkdiensten > meekijken of terugkijken 


ds. Eric Matser
 

terug