Rond de Erediensten Rond de Erediensten

 

Aanstaande zondag 18 april, de derde zondag  van Pasen, hoopt mw. ds. Marloes Meijer bij ons voor te gaan.Zondag 25 april, zondag Jubilate, hoop ik zelf weer voor te mogen gaan. Gerard de Wit is dan organist en neemt weer één of enkele zangers mee.
 


Zondag 2 mei gaat voor het eerst in de Develhof ds. Frits Renes voor. Ik ken ds. Renes vanuit de Open Hof in Ommoord, de kerk waar wij als gezin vroeger kerkte. Ds. Renes studeerde Nederlandse taal- en letterkunde in Leiden. In Utrecht studeerde hij Theologie en daarop volgde een studie die deze twee studies verbindt: Theologie en Neerlandistiek. Op het Erasmiaans Gymnasium te Rotterdam doceerde hij van 1993 tot 2019 Nederlandse taal- en letterkunde, Kunstgeschiedenis en incidenteel (klassiek) Grieks. Van 2011 tot zijn emeritaat was hij predikant in Puttershoek. Daar ben ik laatst een keer voorgegaan nu is hij bij ons uitgenodigd.
 
 

Kerkdienst nog steeds ook online

Maar ook al kunnen we weer naar de kerk, we zullen als Develhof op zondagmorgen ook de dienst gewoon blijven uitzenden. Deze uitzending start elke zondag-ochtend om 9:30. Dit zal rechtstreeks worden uitgezonden via de website ‘kerkdienstgemist.nl’, zie ook de link hier beneden. Daarna kunt dit via onze website op elk willekeurig moment terug kijken en -luisteren.

Klik hier voor de eerstvolgende online kerkdienst
 

Voorbeden

U kunt uw eventuele voorbeden opsturen naar mij (ds@develhof.nl) of naar een van de ouderlingen. 
 

Eerdere meditaties en diensten terugkijken?

Klik hier voor de eerdere online uitzendingen.

Klik op de pagina van kerkdienstgemist.nl op het plaatje van de dienst die u wilt zien en dan vervolgens op het groene cirkeltje met het witte driehoekje om het afspelen te starten.

Voor verdere informatie over hoe het mee- of terugkijken werkt kijkt u op de pagina Kerkdiensten > meekijken of terugkijken 


ds. Eric Matser 

terug