Rond de Erediensten Rond de Erediensten

Aanstaande zondag 20 september hopen wij met elkaar het Heilig Avondmaal te mogen vieren. Door alle maatregelen rond corona zal het anders gaan dan anders zonder dat er gelopen hoeft te worden in de kerk.
Muzikale medewerking wordt verleend door Jan Moelker (orgel), Carla Bos (harp) en Marijke en Annelies (zang).
Zij die thuis met ons verbonden zijn worden van harte uitgenodigd dit thuis ook mee te vieren door voor die tijd brood en wijn voor uzelf en degene die met u meevieren klaar te zetten. Misschien heeft het thuis avondmaal vieren wel oudere papieren dan in de kerk. Immers in Handelingen 2 staat: ‘zij braken het brood bij elkaar thuis’.
De meditatie zal ook worden gehouden over Handelingen 2: 43- 47 met als thema de grens doorbrekende handeling van het vieren van het Avondmaal.

Zondag 27 september hoopt ds. Harry Faber van der Meulen bij ons voor te gaan, zie ook elders op deze pagina.


U bent weer van harte welkom om de erediensten live bij te wonen, alléén moet u wel voor de vrijdagavond 20.00 uur aanmelden dat u komt! 

 

Kerkdienst nog steeds ook online

Maar ook al kunnen we weer naar de kerk, we zullen als Develhof op zondagmorgen ook de dienst gewoon blijven uitzenden. Deze uitzending start elke zondag-ochtend om 9:30. Dit zal rechtstreeks worden uitgezonden via de website ‘kerkdienstgemist.nl’, zie ook de link hier beneden. Daarna kunt dit via onze website op elk willekeurig moment terug kijken en -luisteren.

Klik hier voor de eerstvolgende online kerkdienst
 

Voorbeden

U kunt uw eventuele voorbeden opsturen naar mij (ds@develhof.nl) of naar een van de ouderlingen. 
 

Eerdere meditaties en diensten terugkijken?

Klik hier voor de eerdere online uitzendingen.

Klik op de pagina van kerkdienstgemist.nl op het plaatje van de dienst die u wilt zien en dan vervolgens op het groene cirkeltje met het witte driehoekje om het afspelen te starten.

Voor verdere informatie over hoe het mee- of terugkijken werkt kijkt u op de pagina Kerkdiensten > meekijken of terugkijken 


ds. Eric Matser 

terug