Peter Rozendaal Peter Rozendaal

Op zaterdag 1 juni kregen wij het bericht dat Peter Rozendaal plotseling was overleden. Een grote klap voor zijn vrouw Marga, hun kinderen Sabine en Tom, hun schoonzoon Eric-Jan, schoondochter Michelle en de kleinkinderen Lynn en Sem. Ook voor zijn broer, zussen en schoonfamilie stond de wereld die dag stil, er heerste grote verslagenheid.

Peter heeft heel zijn leven in Zwijndrecht gewoond.  Hij was een echte familieman, hij leefde voor Marga en zijn kinderen en kleinkinderen. Helaas heeft hij de geboorte van hun derde kleinkind Loa Mae net gemist. Peter hield van fietsen, samen met Marga hebben ze heel wat kilometers gereden in Nederland. Motorrijden vond hij samen met zijn vriend Piet het einde, voor Peter was dit echte ontspanning. Hij voelde zich thuis in de meubelbranche. Hij begon in het bedrijf van zijn vader, Ringinterieurs en heeft daarna nog bij diverse andere meubelzaken gewerkt. Hij deed dit vol passie en met veel plezier. Ook in het kerkenwerk was Peter actief, hij verzorgde de laatste 11 jaar de boekhouding van de Develhof, geen geringe klus.

Zaterdag 8 juni hebben we als gemeente van Peter in de Develhof met een dankdienst voor zijn leven  afscheid genomen, samen met de familie, vrienden, collega’s en kennissen.

We gaan hem missen maar zijn herinnering blijft, op zijn kaart stond het volgende:
Er was niemand zoals jij
En hoe erg ik jou ook mis
Ik ben zo dankbaar en blij
Dat die herinnering er is.


Metha van der Net-Rozendaal en Rembert Slotema
 
terug