Inzamelingsacties PKN Inzamelingsacties PKN

Kerk in Actie gelooft in delen. Met elkaar in actie voor de naaste, dichtbij en ver weg. Geen mens uitgezonderd. Ook u kunt in actie komen door simpelweg uw oude mobieltje, lege inktcartridges, ansicht- en geboortekaarten, postzegels en oud geld in te leveren in de kerk.  

Misschien heeft u de RODE brievenbus hiervoor wel zien staan rechts vooraan in de kerk? Onze kosters verzamelen uw bijdrage en kennen als het de moeite is, het inleverpunt. In 2022 werd er met deze acties Euro  27.634,- ingezameld.  

 

Wat kunt u nog meer doen?  

  • Vraag op uw werk, school of vereniging om de lege cartridges en toners te verzamelen.  

  • Knip postzegels ruim van de envelop. Knip geen postzegels van ansichtkaarten, in albums of schriften. 

  • Lever alleen ansichtkaarten in, geen dubbele kaarten. Een ansichtkaart is een enkele kaart, met aan de ene kant een afbeelding en aan de andere kant ruimte voor adres en postzegel. Dubbele kaarten hebben geen verkoopwaarde en belanden bij het oud papier. 

  • Ook welkom zijn geboortekaartjes, enkele zelfgemaakte kaarten en kaarten van Anton Pieck, Voor het kind en Stichting Kinderpostzegels in alle maten en vormen. 

  • De doppen van melk- en drinkpakken, flesjes, wasmiddel, pindapotdeksels  enz. enz. zijn van een bepaald soort plastic. De opbrengst hiervan wordt gebruikt om de opleiding van geleidehonden mede te kunnen financieren. 

Wilt u hier meer over weten? Kijk op www.kerkinactie.nl/inzamelingsacties en kijk eens op www.facebook.com/inzamelingsactieskerkinactie.  
 

 

terug