Veertigdagentijd (kalender) Veertigdagentijd (kalender)
Op woensdag 17 februari is de Veertigdagentijd begonnen. Dat betekent vanaf die datum nog een kleine 5 weken om u voor te bereiden. Ook dit jaar is er weer een veertijdagentijdkalender. Deze kalender kan u helpen om stil te staan bij de komende periode van bezinning op weg naar Pasen, ook al zal die hoogstwaarschijnlijk heel anders zijn dan we gewend zijn.

Dit jaar zijn er diverse mogeljkheden om de kalender te kunnen lezen:


Online:

Klik op  in het plaatje van de veertigdagenkalender (onder het preekrooster) en u komt op de PKN site terecht met de tekst van die dag en een korte uitleg/overdenking.


Op papier:

De PKN biedt u de mogelijkheid om gratis een veertigdagentijdkalender te krijgen. Eén gratis papieren exemplaar kunt u aanvragen via: petrus.protestantsekerk.nl/veertigdagentijdkalender


SchrijfKalender ‘Ik ben er voor jou’

Wederom heeft Illa Lommers een schrijfkalender gemaakt die u kunt gebruiken bij de veertigdagentijdkalender. Van woensdag 17 februari t/m maandag 5 april kunt u dagelijks creatief bezig zijn. Via kleine schrijfopdrachten, nadenkertjes en rondjes wandelen verdiept u zich in de Zeven werken van Barmhartigheid uit Mattheüs 25. De 40Dagen
SchrijfKalender ‘Ik ben er voor jou’ is gebaseerd op de Petrus PKN veertigdagentijdkalender 2021 met dezelfde titel maar heeft u niet per sé nodig voor deze schrijfkalender. De 40DagenSchrijfKalender kunt u aanvragen bij Illa Lommers, info@illawolterslifecoaching.nl of per tel. 06 41 66 74 97. De kalender wordt u dan per mail toegestuurd. De 40DagenSchrijfKalender is gratis maar een vrije gift is welkom. Geeft u dit dan bij de bestelling aan.

terug