Startzaterdag 7 September Startzaterdag 7 September

Terugblik 

Op zaterdag 7 september was de gezamenlijke Startdag van de Develhof en de Lindtse Hof. Traditiegetrouw aan het begin van ons kerkelijk seizoen was er weer een gevarieerd programma voor iedereen.

Velen reden mee in de ‘Tour des églises’ en zoals ook in een echte tour speelde het weer een belangrijke rol. Maar de ‘tourrijders’ lieten zich niet afschrikken en onderweg werden ook nog de nodige problemen opgelost.

Voor de gemeenteleden die dit een te grote uitdaging vonden was er een mini High Tea in de Develhof met na afloop ook een uitdaging in de vorm van een advocaatje met slagroom.

Aan de winnaars van de verschillende categorieën van de tour werd een gele, groene en bolletjestrui uitgereikt. En uiteraard ook een witte trui voor de jongste deelnemer!   Daarna werd in de Develhof genoten van een geweldige BBQ en in een gezellige sfeer werd met elkaar nog lang nagetafeld.


Het thema was dit jaar een goed verhaal. En dat is toch een van de belangrijkste doelstellingen om tijdens het samenzijn met elkaar in gesprek te gaan. 


Iedereen die heeft meegewerkt aan de organisatie hartelijk dank
 
terug