Spaaractie 2021 voor Mercy Ships Spaaractie 2021 voor Mercy Ships
Weet u het nog? De oproep van de diaconie in februari 2021 om een vouwplaat mee te nemen of te laten bezorgen en deze tot ‘spaardoosje’ om te vormen en gedurende de 40-dagentijd te sparen voor Mercy Ships.

Het nieuwe ziekenhuisschip, de ‘GLOBAL MERCY’ was toen volop in aanbouw en de opbrengst van onze 40-dagentijdactie was overweldigend, eindbedrag l 2.467,58. Dit bedrag konden wij namens de Develhofgemeente aan Mercy Ships overmaken.

Inmiddels is het ziekenhuisschip opgeleverd en komt het naar Rotterdam. Wij kregen een uitnodiging om een bezoek te brengen aan het schip en/of het schip bij aankomst op zaterdag 26 februari in Rotterdam vanaf de kade te verwelkomen! In de uitnodiging schrijft de organisatie: ‘Wellicht zijn er gemeenteleden die meer willen weten over het vrijwilligerswerk aan boord of misschien kent u Mercy Ships nog niet heel goed en wilt u meer weten over ons werk. We nodigen u graag uit om langs te komen in Rotterdam. Op die manier kunt u ons werk en onze missie van dichtbij bekijken’.

De planning: zaterdag 26 februari 2022 (feestelijke) aankomst van de ‘Global Mercy’ in Rotterdam. Tot maandag 14 maart 2022 is er gelegenheid om de ’Global Mercy’ te bezoeken. De organisatie is op dit moment nog volop bezig de dingen voor te bereiden.

U kunt zich via mercyships.nl Bvast aanmelden om als eerste op de hoogte te worden gebracht van het laatste nieuws. De uitvoering en organisatie is in handen van Mercy Ships Nederland. Het kantoor is gevestigd op de Ridderkerkstraat 20, 3076 JW, Rotterdam. Tel. 010-410 28 77.

Namens de diaconie,
Wout Nugteren


 
terug