Kerkdienst beperkt mogelijk! Kerkdienst beperkt mogelijk!

Voor de diensten naar de kerk komen of toch maar weer online kijken?

Voor de kerken zijn de maatregelen op 5 oktober weer verder aangescherpt. Vanaf zondag 11 oktober mogen we nog maar met maximaal 30 mensen (ipv de eerdere 70) bij elkaar te komen, exclusief medewerkers.

Dit betekent :

  • Iedere week aanmelden.
  • Er is GEEN lijst met vaste aanmeldingen meer.
  • Aanmelden voor vrijdagavond 18.00 uur.
  • U krijgt bericht of u die zondag aanwezig kunt zijn .
De kerkrentmeesters hebben samen met de kosters een heel gebruiksplan opgesteld zodat u met een gerust hart naar de kerk kunt komen, u moet wel van te voren opgeven dat u komt! Dit kan via email of telefonisch.

Ook afmelden!
Graag wel, als u na uw aanmelding toch niet blijkt te kunnen komen, u even afmelden, dan kunnen andere gemeenteleden op uw plaats komen!

Voor aan/afmelden en regels klik op onderstaande knop


Kerkdienst ook online

Er kan dus nog maar een kleine groep fysiek naar de kerk komen, maar we zullen als Develhof op zondagmorgen ook de dienst uitzenden zodat iedereen die toch kan meemaken, zeker nu belangrijk. Deze uitzending start zo als gewoonlijk elke zondagochtend om 9:30. Dit zal rechtstreeks worden uitgezonden via de website ‘kerkdienstgemist.nl’, zie ook de link hier beneden. Daarna kunt dit via onze website op elk willekeurig moment terug kijken en -luisteren.

Klik hier voor de eerstvolgende online kerkdienst
 
Klik hier voor de eerdere online uitzendingen.

 
terug