Welkom bij Develhof Welkom bij Develhof
Wij zijn de Gereformeerde Kerk Zwijndrecht-Groote Lindt en zijn een onderdeel van PKN. Ons geloof in God de Vader, in zijn Zoon Jezus Christus en in de Heilige Geest is de kern van ons gemeente-zijn en van de activiteiten die wij in en om ons kerkgebouw Develhof willen ontplooien.
Elke zondag is er om 9:30 een kerkdienst.

Meer weten?
- Meer info over de Develhof gemeente
- Meer info over activiteiten
- Met wie kan ik contact opnemen
 
Wekelijkse actuele informatie Wekelijkse actuele informatie


Kijk op de wijkberichten pagina voor de actuele berichten 

 
 
ds. Saleem Shalash: Hoe een Arabier liefde voor Jezus en Israël kreeg ds. Saleem Shalash: Hoe een Arabier liefde voor Jezus en Israël kreeg
Op maandag 9 december is er in Zwijndrecht een lezing met ds. Saleem Shalash uit Nazareth in Israël, uitgenodigd door ‘Christenen voor Israël’ naar aanleiding van de studiereis die ik dit voorjaar maakte naar Israël. Ik heb hem toen ook ontmoet.  Het onderwerp waarover hij spreekt is: Hoe een Arabier liefde voor Jezus en Israël kreeg.

De bijeenkomst vindt plaats in de Develhof, Laan van Nederhoven 21 in Zwijndrecht. Aanvang om 20.00 uur, toegang is gratis. Er is verkoop van producten uit Israël.

Ds. Shalash is een Arabier met een rooms-katholieke achtergrond maar op jonge leeftijd zei hij het christelijk geloof vaarwel. Een ongeluk van een vriendin echter, die in haar auto verbrandde, raakte hem diep. Hij vroeg zich af wat de zin van het leven was en begon in de Bijbel te lezen. Na zijn ommekeer volgde hij een theologische studie aan het Bethlehem Bible College en het Israël College of the Bible in Netanya. In 2009 begon ds. Shalash met een zevental mensen te bidden in zijn eigen huis in Nazareth. Er ontstond een Arabische kerk, die snel groeide. Momenteel telt de baptistengemeente, met de naam Home of Jezus the King Church, 110 leden. Bij een dochtergemeente in Haifa zijn 17 leden aangesloten. Kenmerkend voor de manier waarop hij zich opstelt, is zijn liefde voor het volk Israël.
 
 
Waar kunt u ons vinden? Waar kunt u ons vinden?

 
Te doen in de kerk Te doen in de kerk
Activiteiten en Agenda 
 
Gereformeerde Kerk Zwijndrecht-Groote Lindt Develhof Gereformeerde Kerk Zwijndrecht-Groote Lindt Develhof


Laan van Nederhoven 21
3334 BN Zwijndrecht
078 - 6299500
alle post sturen naar dit adres

Correspondentie via Scriba:
Dhr. R. Slotema
e-mail:

Voorzitter van de kerkenraad
Metha van der Net - Rozendaal
e-mail:  


Meer informatie?
U kunt op deze pagina meer lezen over onze kerk en gemeente.