Gezamenlijke startdag Develhof en Lindtse Hof Gezamenlijke startdag Develhof en Lindtse Hof

Zaterdag 7 september a.s. is het weer zover. Traditiegetrouw houden wij de gezamenlijke Startdag van ons kerkelijk seizoen met een middag vol beweging en plezier, afgesloten met een barbecue.

Dit jaar is het thema ‘Een goed verhaal’ en we zijn erin geslaagd om weer een geweldig programma voor u en jullie in elkaar te zetten.
 
15:00-17:00 Tour des églises
Met een terugblik op de Tour de France organiseren wij dit jaar een ‘Tour des églises’.
Om 15.00 uur is het vertrek bij de Develhal voor een fietstour langs kerken in de omgeving. Een uitdaging voor jong en oud, want onderweg moeten vragen worden beantwoord en puzzels worden opgelost.
En zoals dat in een ‘Tour’ gaat, zijn er voor de diverse categorieën truien beschikbaar. Met ieders sportieve vaardigheid wordt rekening gehouden, dus ook als u wat minder jong bent kunt u gerust mee doen.
De ‘Tour’ duurt tot 17.00 uur. Voor de prijsuitreiking gaan wij naar de Develhof.
 

15:00-17:00 Mini Hight Tea
Voor degenen die de ‘Tour’ een te grote uitdaging vinden, is er om 15.00 uur een andere uitdaging, namelijk een mini high tea in de Develhof.
Onder het genot van heerlijke thee met allerlei heerlijke hapjes kunt u gezellig ‘bijkletsen’. Na afloop van deze high tea komt dan de grootste uitdaging, namelijk een advocaatje met slagroom.

17:00 - ??:?? Barbeque!
Na de fietstocht/mini High Tea worden u weer de heerlijkste bbq-gerechten en salades voorgeschoteld. Uit ervaring weten wij hoe gezellig het is en eigenlijk willen we er allemaal bij zijn.

De kosten van de barbecue zijn € 6,- inclusief een drankje. Voor extra consumpties worden consumptiebonnetjes verkocht.

Paul Rinkel heeft een videoreportage van ca. 30 minuten gemaakt van de reis in oktober 2018 naar Krakau/Auschwitz die enkele gemeenteleden hebben gemaakt. Tijdens of na de barbecue zal deze video worden vertoond voor alle belangstellenden.


Inschrijven voor de activiteiten kan op de lijsten die in de hal van de Lindtse Kerk, de Develhof en de Pietermankerk liggen. Ook kunt u zich per mail aanmelden op

Wij hopen dat net als in voorgaande jaren er weer veel belangstelling is.

Informatie kan worden ingewonnen bij Max van de Pol of Johan Limberger
Hier vind u nog de flyer over deze dag

De voorbereidingscommissie
 
terug